Foto's jeugd, zaterdag 21 oktober 2017

Foto's senioren, zondag 15 oktober 2017

EWC feliciteert Willem, Nyves, Jolie, Derre en Lukx met de geboorte van hun dochter en zusje Aim. Wij wensen hen met z'n zessen alle geluk.

Onlangs zijn er bij de grote poort van het voetbalveld nieuwe betonnen platen geplaatst. Deze platen beschermen de onderliggende leidingen. De platen zijn gesponsord door Geelen Beton Wanssum. Wij bedanken hen voor deze sponsoring.

.

EWC feliciteert Ruud, Elli, Alexa, Maxim met hun zoon en broertje Sam. Wij wensen hen met z'n vijven alle geluk.

.

Omdat EWC 1 als vierde was geeindigd in de competitie speelde het in de nacompetitie voor promotie naar de derde klasse. In de eerste ronde van de nacompetitie speelde EWC tegen SJVV uit Deurne. Op zondag 21 mei werd er door EWC met 8-3 gewonnen en op zondag 28 mei was een 2-2 gelijkspel voldoende om door te gaan naar de tweede en beslissende ronde.

In de finaleronde werd in één weekend op zaterdag en maandag gespeeld tegen Olympia'18. De uitwedstrijd werd met 4-1 verloren. Vol goede moed om een resultaat neer te zetten, ging EWC op pinkstermaandag weer de wei in. Na een 0-2 ruststand (Olympia was effectiever dan EWC), was het gedaan. Uiteindelijk werd het nog 0-7, doordat het geloof en de krachten wegvloeiden. Olympia dat in de competitie als tweede eindigde promoveert dus verdient naar de derde klasse. Alhoewel EWC een flinke nederlaag leed in de finale, moet de trots van het halen van de 4e plek en de tweede ronde van de nacompetitie de overhand krijgen. 

Klik hier voor de foto's van maandag 5 juni!

Op 7 mei kreeg ons eerste elftal nieuwe trainingspakken uitgereikt door Nick Tonnaer en Linda van Vegchel van J. van Vegchel, vandaag werden ze officieel vastgelegd op de gevoelige plaat. 

EWC dankt J.v.Vegchel, Kunststof, Aluminium & Glas BV voor deze sponsoring! 

In de wedstrijd die volgde stelde EWC 1 ook de 4e plek en daarmee recht op nacompetitie veilig (klik hier voor de foto's)

 

.

Zondag 16 oktober 2016 17.JPG