Na de laatste thuiswedstrijd van het eerste elftal werd zondagmiddag 27 mei 2017 traditiegetrouw het einde seizoensfeest gevierd. Door de overwinning van EWC 1 (waar Rob Stevens afscheid nam ivm een blessure) werd het periodekampioenschap definitief binnengehaald, dit nadat vorige week nacompetie veilig werd gesteld.

Zoals ieder jaar stond ook de bekendmaking van de EWC' er en speler van het jaar op het programma. Voordat deze bekend gemaakt werden, nam Andy Klabbers het woord om namens de leiders en spelers onze kantinedames en -heer Thea, Truus, Gerdie (niet aanwezig) en Sjors, die er samen voor zorgen dat er op donderdag en zondag voldoende gegeten en gedronken kan worden.

Ron Kroon nam het woord om de speler van het jaar bekend te maken. Ieder team mocht een speler naar voren schuiven die de titel " speler van het team" verdiende. Voor EWC 4 was dit Jordy Dura, Mark van de Ven voor 3, Thijs Martens voor 2 en Mike Kroon bij EWC 1. Zij mogen voor een jaar de titel speler van het team dragen, maar slechts één mag zich ook daadwerkelijk speler van het jaar noemen en dat is: Jordy Dura. Jordy is dit jaar weer begonnen met voetballen in het vierde, maar helpt ons tweede en derde geregeld uit. Daarnaast vaak lang in de kantine aanwezig en altijd met een glimlach!

De prijs der prijzen is uiteraard EWC'er van het jaar. Nico Sijberts mocht deze dit jaar weer bekend maken. Welke EWC'er heeft een dusdanige staat van dienst, dat deze extra in het zonnetje gezet mag worden. Dat was dit jaar niemand minder dan Sraar van Opbergen. Sraar is zo'n vrijwilliger, waarvan de helt van de vereniging niet weet dat hij vrijwilliger is. Hij is uren per week aanwezig op het sportpark en draait voor geen klusje zijn hand om. Vele uren per week bezig voor de club en dan ook nog een trouwe supporter. Dikverdiend dus! 

Het was ondanks het weer een gezellige afsluiting van het (competitie)seizoen, want we hopen onze supporters nog in grote getalen te zien bij de nacompetie van EWC 1!

Vanaf dit podium nogmaals: Jordy en Sraar gefeliciteerd en kantinepersoneel bedankt. 

.

DSC04901.JPG