Gertjan Hendriks,

Op zondag 15 maart 2020 Gertjan Hendriks is overleden.

Leider van de EWC veteranen maar bovenal partner van Rian en vader van Milou en Lonneke.

Half februari kregen we het bericht dat Gertjan in het ziekenhuis lag met ernstige gezondheidsklachten. Al snel werd hij overgebracht naar het UMC in Maastricht waar de doktoren hun best gedaan hebben om hem beter te maken. De bacterie liet zich echter niet overwinnen.

 

Gertjan woont al vanaf 1998 in Well maar was nog te zeer Achilles-man om ook meteen bij EWC te gaan voetballen. Voor zijn tijd bij Achilles zie www.achilles1929.nl

Men noemde hem daar “Camacho” en ze waren blij met hem in Groesbeek.

Via de buurttoernooien liet Gertjan zich zien bij EWC en hij werd lid van de veteranen. Maar even heeft hij bij EWC kunnen voetballen. Een zware knieblessure noopte hem te stoppen als voetballer maar hij werd meteen leider bij de EWC-veteranen.

 

Hij was een rustige leider maar ook fanatiek. Hij verlangde volle inzet en dat gaf hij zelf ook.

Ook bleef hij na afloop van de wedstrijd graag zitten om zijn biertje te drinken. Maar hij was nooit bij de laatsten die naar huis gingen.

Gertjan was graag gezien en graag bij de veteranen. Hij schreef ook wekelijks de wedstrijdverslagen van de veteranen zodat ook diegenen die er niet waren wisten hoe de wedstrijd verlopen was.

 

Gertjan had net op de veteranenapp aangegeven dat hij door zou gaan als leider. Korte tijd later wer hij opgenomen in het ziekenhuis.

En nu kunnen we vanwege het coronagevaar niet bij het afscheid van Gertjan zijn. Wie had dat gedacht?

Wij wensen Rian, Milou en Lonneke en de familie Hendriks en Klabbers heel veel sterkte toe. Wij zullen Gertjan nooit vergeten!

 

.

Zaterdag 8 oktober 2016 3.JPG