.

MDOC-Resia en EWC kader wenst iedereen fijne en zalige kerstdagen toe en zeker een gelukkig en sportief 2022

Ook bedanken wij de medewerkers van het Wells-Krentje voor de fijne samenwerking in die vele jaren en vooral voor hun tomeloze inzet. 
Blijf gezond allemaal!

.

.

.

Net als onze gemeente vinden wij het belangrijk dat elk kind kan sporten.
Elk kind moet mee kunnen doen, ook als er thuis minder financiële ruimte is om de kosten te kunnen betalen.

Jeugdfonds Sport Limburg werkt samen met onze gemeente en is er voor gezinnen die van een minimum inkomen rond moeten komen.
Jeugdfonds Sport zorgt voor de betaling van de contributie en in de meeste gevallen kan er ook gerekend worden op een vergoeding voor sportkleding en -schoenen.

Kijk voor meer informatie op https://www.bergen.nl/rondkomen/ en https://jeugdfondssportencultuur.nl/fondsen/limburg-sport/.
Je kunt een aanvraag indienen bij het Sociaal Team van de gemeente Bergen via 0485-348383 of . 

 In goed overleg met de Gemeente Bergen en Optisport heeft de werkgroep kersttoernooi besloten om het 44e toernooi te annuleren. Dit betekent dus dat er op 27, 28 en 29 december 2020 helaas geen zaalvoetbaltoernooi zal zijn voor de jeugdspelers van de Gemeentelijke voetbalverenigingen.

Gezien de huidige beperkingen, waarmee we rekening moeten en willen houden om de Corona pandemie te beteugelen, zijn we niet in staat om op een verantwoorde manier het toernooi te organiseren. Grote onzekerheden en risico’s op diverse gebieden maken het op dit moment onmogelijk om drie dagen voetbalplezier te realiseren. De Gemeente Bergen staat volledig achter ons besluit en geeft aan er trots op te zijn dat verenigingen, stichtingen, ondernemers en bewoners van de gemeente Bergen de oproep van de Minister President serieus nemen en hierin hun afwegingen maken voor het al dan niet doorlaten gaan van een activiteit.

Optisport toont er alle begrip voor dat we geen toernooi willen organiseren zonder toeschouwers, met zeer beperkte horeca-mogelijkheden en nagenoeg onmogelijke waarborging van de 1,5 meter afstand. Samen met de organiserende vereniging Stormvogels’28, gaat de werkgroep zich opmaken voor het toernooi van 2021. Wij gaan er van uit dat van uitstel geen afstel komt en dat we in 2021 het 44e toernooi kunnen organiseren.

De werkgroep Stg. Kersttoernooi Bergen (L)

 

Coronaprotocol

2016 okt1 EWC F1  (11).JPG