‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

 

PartnerClub Nieuwsbrief november

Beste PartnerClub,

VVV-Venlo speelde vorige week vrijdag mede dankzij de aanwezigheid van veel PartnerClubs in een zo goed als uitverkocht Covebo Stadion - De Koel -. Hoewel de wedstrijd niet liep zoals gehoopt, vonden we het fantastisch dat onze PartnerClubs zo goed vertegenwoordigd waren op de tribunes. Heel erg bedankt daarvoor!

Omdat we natuurlijk hopen dat we jullie in het restant van het seizoen nog vaker mogen ontvangen (en dan wel op een mooie overwinning kunnen trakteren), is er een speciale actie voor onze PartnerClubs. Alle PartnerClubs kunnen namelijk kaarten aanvragen voor hun leden voor slechts €5,- per stuk! Dat kan via een mailtje naar

Hopelijk tot snel in De Koel!

#SameNaoBaove

 

KNVB themabijeenkomst

Recent hebben jullie een uitnodiging ontvangen vanuit de KNVB om aanwezig te zijn bij de themabijeenkomst: De toegevoegde waarde van een Hoofd Opleiding / trainersbegeleider. VVV ondersteunt deze avond ten zeerste omdat ook wij denken dat daar in ons voetballandschap nog veel winst te behalen is. Schrijf je in via de knop hieronder en laat je inspireren. Het zou mooi zijn als van jullie vereniging een bestuurslid samen met een voetbaltechnisch functionaris aan kan sluiten.

Hopelijk tot woensdag 9 november om 19.15 uur in De Koel.

 
 

Craft nieuwe kledingpartner VVV-Venlo

VVV-Venlo speelt vanaf volgend seizoen in tenues van Craft Sportswear. De Koelclub neemt na het huidige seizoen afscheid van Masita en gaat vanaf dat moment de samenwerking aan met Craft, dat tot medio 2027 de nieuwe leverancier van alle VVV-kleding wordt. Daarnaast zal er samen met Craft ook een campagne worden uitgerold met merchandise voor partnerclubs van VVV.

Binnenkort zal Craft zich nader voorstellen en horen onze PartnerClubs wat Craft voor hen kan betekenen. Lees het hele bericht via onderstaande knop.

 

 

 
 
 
 
 

 

 

Tijdens de jaarvergadering zijn de onderstaande jubilarissen gehuldigd:

25 jaar lid:
Bas Janssen, Ramon Hagens, Stefan Baltissen, Jan van der Meer, Roel Simons, Ed Peters, Sjef Anderegg, Ruud Klabbers. (Niet aanwezig: Ron Kroon, Henny Vissers, Tim Verhoeven, Willem Vanmaris).

40 jaar:
Rene Hagens, Jeroen van Gool, Hans Jacobs en Bas van Gool.

50 jaar:
Ger Koppes, Tontje Hebben en Huub Hebben.

60 jaar:
Piet Roodbeen.

DSC03533

 

DSC03549

Marijn en Janneke van harte gefeliciteerd met jullie dochtertje Fieje. 
Heel veel geluk samen.

Ron, Mariska en Dylan, gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoontje en broertje Jax.
Veel geluk samen.

Stijn ,Loes en Julia, van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter en zusje Lola.
Veel geluk samen.

.

.

Zaterdag 8 oktober 2016 9.JPG