Oproep versterken

Voetbal Wedstrijd Poster

De jongste meiden van het samenwerkingsverband MDOC (Maas Dorpen Oost Combinatie) bestaande uit leden van EWC uit Well, RESIA uit Wellerlooi, DEV uit Arcen, RKDSO uit Lomm en IVO uit Velden stonden zaterdag 5 februari te stralen bij de presentatie van hun nieuwe trainingspakken!

Dankzij een drietal sponsors uit de regio staan de meiden er piekfijn op.

Makelaardij Ankie! uit Arcen, J. Jansen boomkwekerijen uit Wanssum en Rozenkwekerij Leon Willems uit Blitterswijck hebben samen de handen ineen geslagen en gezorgd dat de meiden van top tot teen in het nieuw gestoken zijn.

Deze 23 meiden spelen samen in 2 teams, een 11 tal, MO13-1 en een 8 tal, MO13-2. Omdat het meidenvoetbal in onze eigen regio nog niet zo heel uitgebreid is rijden we op zaterdag met de meisjes van Bakel tot Helmond van Zeeland tot Haps en van Venlo naar Beesel.

We starten met meiden voetbal door eens in de maand samen te trainen met de jongste meisjes, vanaf een jaar of zes. Vanaf een jaar of 10 spelen ze echt in de KNVB competitie met andere meiden en daarna kunnen ze binnen MDOC doorgroeien naar het volgende team, de MO17 en daarna door naar de dames. In totaal hebben we op dit moment een kleine 100 meisjes en dames aan het voetballen binnen MDOC

Als je hier graag wat meer informatie over wilt, of het lijkt je leuk om een keertje mee te komen trainen, neem dan even contact op met Hilke 06 29008236 of Rob 06 29081226.

 

.

 

Ook deze zomer organiseert de VVV-Venlo Voetbalschool weer VoetbalStages voor jeugdspelers (geboren 2007-2015) in Noord en Midden Limburg. Trainen als een speler van VVV-Venlo; acties leren maken als Post, verdedigen als Koglin of de nul houden als Zima!
Voetbalstages
Van 30 augustus tot en met 2 september verzorgen trainers van onze opleiding de trainingen tijdens de VVV-Venlo VoetbalStages in Roermond en Venlo. Naast leuke en leerzame trainingen ontvangen alle deelnemers een prachtig tenue en een mooi aandenken.


Meer informatie en aanmelden:
www.vvv-voetbalschool.nl  

Let op: VOL = VOL.


* Indien mogelijk en toegestaan i.v.m. COVID-19.

Seizoensafsluiting jeugd 2021

Poster Zomervoetbaldagen 2021

Op zaterdag 5 september hebben wij onze jeugdtrainer van het jaar weer uitgeroepen, dit jaar gaat de titel jeugdtrainer van het jaar naar Eric Onckels, Eric is al lid van EWC sinds dat hij een klèn klutje van 8 jaar was, hij heeft alle teams doorlopen en speelt nu zelfs nog bij de veteranen.

Eric is sinds seizoen 2015/2016 actief als jeugdtrainer en is ondanks de afstand van Groesbeek naar Well 3x in de week te vinden op ons sportpark. Eric zijn enthousiasme en zijn positiviteit zijn ontzettend leuk en fijn voor de kinderen in het team en de ouders langs de lijn.

We willen Eric graag in het zonnetje zetten en hem de welgemeende complimenten geven en ontzettend bedanken voor alle inzet van afgelopen jaren.

ERIC JE BENT EEN TOPPER!!

Namens de jeugdcommissie.

.

Coronaprotocol

2016 nov26 EWC C1 (14).JPG